Köszöntjük az Online Unlocker Hungary weboldalán. Célunk hogy megrendelőink akár otthonukban, kényelmesen, rövid átfutási idővel megoldják Alcatel, Blackberry, Motorola, ZTE, Vodafone, LG, Samsung, HTC sorozatú telefonok illetve Huawei USB és PCMCIA modemek, Huawei telefonok függetlenítését. Csak kitölti az oldalon lévő online megrendelő lapot a készülék adataival és már küldheti is a megrendelést. Minden oldalon a "Rendelés elküldése" alatt megtalálja a gyors ügyintézéshez szükséges adatokat, fizetési információkat.

Mert nálunk elsődleges szempont a megrendelő gyors kiszolgálása. Online megrendelését pillanatok alatt elküldheti a választott szolgáltatás oldaláról. Akár 3 órán belül hozzájuthat  készüléke feloldó kódjához! Ez abban az esetben lehetséges ha ön CIB24-es vagy OTP-s bankszámlával rendelkezik. De paypal fizetés is lehetséges. A bankon belüli utalás akár 10 percen belül megérkezhet és már indítjuk is a feloldó kód lekérését.

 

Mert cégünk megbízható alapokra épült és ha problémája akad szívesen állunk rendelkezésére akár telefonon a megadott idő intervallumban vagy emailben.

Mert szolgáltatásunk non-stop elérhető, ebből kivételt képezhet az ünnepnapok és több napos úgynevezett hosszú hétvégék.    ( Csak a banki utalás miatt )

  Vitamin-shop

 

 

 

Minden érdeklődő és megrendelő, telefonos segítséget kérhet ha valamilyen problémába ütközik a készülék függetlenítése során, vagy csak bővebb infót szeretne szolgáltatásunkról. Ügyfélszolgálatunk elérhető Hétfőtől-Péntekig 9-17 óráig a következő telefonszámon: 06-70-2661500 vagy emailben: info@gsmdoki.com 
 

100%-os pénz visszafizetési garancia!

 

A GSM-Doki.com 2009 óta nyújt elsőként online szolgáltatást mobiltelefonok otthoni függetlenítésére. Ez a szolgáltatás a legmegbízhatóbb módja annak hogy készüléke a kapott gyári feloldó kóddal a világ minden táján használható legyen. Egyszeri aktiválás után bármely sim kártya használható a készülékében. Célunk hogy minden ügyfelünk elégedett legyen szolgáltatásainkkal, és a megfelelő információk tudatában vegye igénybe szolgáltatásainkat. Elérhetők vagyunk online emailben és hétköznapokon 9-18 óráig telefonon.

2011. Június. 01-től bevezetésre került a 100%-os elégedettségi és pénz visszafizetési garancia. Ez annyit jelent hogy ügyfeleink még jobban biztosítva legyenek abban hogy a pénzükért a legjobb kiszolgálásban legyen részük. A pénz visszatérítés arra az esetre vonatkozik ha netán az általunk küldött feloldó kód nem lenne helyes ( De ennek esélye 1% ). Kódjaink a legmegbízhatóbb beszállítótól származnak, így az esély arra hogy hibás kódot kapna csak 1%. De ez is csak abban az esetben fordult elő ha a felhasználó hibás adatot adott meg a készülékről. Továbbá minden esetben ellenőrizze hogy készüléke valóban hálózatfüggő, mert ha utólag jelzi hogy a kapott kódot nem tudta beütni, mert már független volt a készülék akkor nem áll módunkban visszafizetni az összeget. Ezért mindig ellenőrizze a készülék Simlock állapotát.

 

Minden esetben találunk megoldást a probléma megoldására!

 

Ha véletlenül hibás feloldó kód kerülne forgalomba azt a következő módon tudja nekünk bizonyítani.

 

Feltételek:

Ha az ön által rendelt feloldó kódot nem fogadja el a készülék, akkor minden esetben készítsen róla egy videó felvételt a következő módon:

A videón jól látható legyen a készülék IMEI száma, illetve a feloldó kód beütése és a kód elutasítása. Fontos hogy a felvételen jól látható legyen minden szükséges információ mert csak így tudjuk garantálni hogy a szállító visszatéríti az összeget.

A videó felvételt küldje el nekünk avi, wmw, mpg formátumba vagy töltse fel közvetlen a Youtube oldalára.

 

Példa videó egy hibás feloldó kód bevitelére:

 

 

Figyelem: A megrendelő teljes mértékben felelős azért, hogy a megfelelő adatokat adja meg a telefonról illetve ellenőrizze a készülék Simlock állapotát hogy valóban hálózat zárolt a készülék. Ha rossz IMEI számot ad meg vagy már független a készülék vagy egyéb rossz adatot ad meg, az azt eredményezheti hogy az általunk adott feloldó kód nem fog működni vagy nem tudja beírni a mobiltelefonba! Ebben az esetben mi nem térítjük meg a feloldó kód összegét!

 

FONTOS! Kizárólag a feloldó kód kiküldésétől számított 14 napig fogadunk el reklamációt!

 

Telefonos ügyfélszolgálat: 06-70-2661500

Hétfő-Csütörtök 09-16 óra között

 

Email: info@gsmdoki.com

 

 

 

        Copyright by gsmdoki 2009