Köszöntjük az Online Unlocker Hungary weboldalán. Célunk hogy megrendelőink akár otthonukban, kényelmesen, rövid átfutási idővel megoldják Alcatel, Blackberry, Motorola, ZTE, Vodafone, LG, Samsung, HTC sorozatú telefonok illetve Huawei USB és PCMCIA modemek, Huawei telefonok függetlenítését. Csak kitölti az oldalon lévő online megrendelő lapot a készülék adataival és már küldheti is a megrendelést. Minden oldalon a "Rendelés elküldése" elött megtalálja a gyors ügyintézéshez szükséges adatokat, fizetési információkat.

Mert nálunk elsődleges szempont a megrendelő gyors kiszolgálása. Online megrendelését pillanatok alatt elküldheti a választott szolgáltatás oldaláról. Akár 3 órán belül hozzájuthat  készüléke feloldó kódjához! Ez abban az esetben lehetséges ha ön CIB24-es vagy OTP-s bankszámlával rendelkezik. De paypal fizetés is lehetséges. A bankon belüli utalás akár 10 percen belül megérkezhet és már indítjuk is a feloldó kód lekérését.

 

Mert cégünk megbízható alapokra épült és ha problémája akad szívesen állunk rendelkezésére akár telefonon a megadott idő intervallumban vagy emailben.

Mert szolgáltatásunk non-stop elérhető, ebből kivételt képezhet az ünnepnapok és több napos úgynevezett hosszú hétvégék.    ( Csak a banki utalás miatt )

  Vitamin-shop

 

 

 

Minden érdeklődő és megrendelő, telefonos segítséget kérhet ha valamilyen problémába ütközik a készülék függetlenítése során, vagy csak bővebb infót szeretne szolgáltatásunkról. Ügyfélszolgálatunk elérhető Hétfőtől-Péntekig 9-16 óráig a következő telefonszámon: 06-70-2661500 vagy emailben: info@gsmdoki.com 
 

Az oldalak használata:

 A főoldalon látható telefon és modem típusok nevére kattintva léphet be az adott szerver oldalára. Itt a megadott legördülő ablakok segítségével kiválaszthatja a listából készüléke típusát ha az benne van a listában. Ezután írja be a készülék 15 számjegyű IMEI számát (Csak az első 15 számjegy kell ha mégis több lenne a készülékben ). Alcatel és Vodafone készülékeknél szükség van a Provider ID kódra is, amit a készülék hátulján az akkumulátor alatt lévő címkén talál. Ennek formátuma így néz ki: például egy "Vodafone 541 típusnál - 708x-2FVDHU1" Csak ez a formátum felel meg. A "Fizetési információk letöltése KLIKK-re" kattintva megtalálja a fizetéshez szükséges információkat. Ha minden adat ki van töltve kattintson a "Rendelés elküldése" ikonra. Ez abban az esetben működik helyesen ha van beállított levelező programja ( Outlook Expressz ). Ha csak külső levelező rendszere van mint " Freemail, Citromail, Gmail, stb" akkor a kiválasztott adatokat pontosan másolja a levelező programjába és úgy küldje el.


Fizetés és kézbesítés:   

Az oldalon minden megrendelés csak banki utalással és Paypal fizetéssel teljesíthető, tehát semmilyen más fizetési mód nem áll rendelkezésre. Erre azért van szükség, hogyha valamilyen oknál fogva probléma adódna ( Nincs feloldó kód a készülékhez az adatbázisban, nem működik a szerver, stb ) akkor a pénzt visszautalhassuk az ügyfélnek. A megrendelések beérkezését követően a szerver oldalakon található Fizetési információ letöltésére kattintva láthatja a fizetéshez szükséges banki adatokat.  Amint megérkezik a rendelt telefon vagy modem feloldó kódjának összege a számlára, típusonként változó 1-48 órán belül emailben elküldjük önnek a készülék feloldó kódját. Ez OTP-s ügyfeleknél 15-30 percen belül lehetséges, mert ennyi idő kell hogy az sms rendszer elküldje a befizetésről szóló értesítést. Innentől számított 1-48 óra a feloldó kód kézbesítése. Külső bankból érkező befizetések 2012.07.01-től 4 óra alatt érnek az OTP-s számlára és innen számított 1-48 óra a kód megérkezése... Egyéb esetben a leggyorsabb fizetési mód a Paypal útján történő kiegyenlítés amely szinte azonnali.

 

 

FONTOS: Minden megrendelést 7 napig tárolunk, amennyiben nem érkezik meg az összeg a számlára, rendelését töröljük. Ezután mindenképpen új megrendelést kell küldenie.

Példák a feloldó kód megérkezési idejére:

Huawei modem szerver: 1-6 óra

Motorola szerver: 1-12-48 óra

Blackberry szerver: 1-6 óra

Vodafone és ZTE szerver: 1-6 óra

Alcatel szerver: 1-6 óra

HTC szerver: 1-12 óra

Huawei mobil szerver: 12-48 óra

Samsung szerver: 12-24 óra

LG szerver: 1-12 óra

Sony Xperia szerver: 2-7 nap

 


   Videó és szöveges segítség:

Minden szerver oldalán található videó és szöveges leírás a függetlenítés menetéről. Ezek egyszerű és jól áttekinthető, használható anyagok. Ügyfeleink 95% eddig gond nélkül megoldotta készüléke feloldó kódjának bevitelét. Ha mégis problémába ütközne, kérem keressen minket ügyfélszolgálati időben hétfőtől - péntekig 9-18 óra között, vagy emailben. Minden esetben keresünk megoldást a problémára.


( Mi ez? )

Kezdő felhasználók részére létrehoztunk a szerverek oldalán egy új segítség rendszert. Ez a ( Mi ez? ) felirat. Az egér mutatót ráhúzva, szöveges ablakban tájékoztat hogy mit tegyen az adatok helyes beviteléhez.

 

Sikeres használatot kívánunk minden ügyfelünknek! GSM-Doki

 

        Copyright by gsmdoki 2009