Samsung express online unlock, függetlenítés Samsung express imei unlock, függetlenítés Samsung express unlock szerver

Köszöntjük az Online Unlocker Hungary weboldalán. Célunk hogy megrendelőink akár otthonukban, kényelmesen, rövid átfutási idővel megoldják Alcatel, Blackberry, Motorola, ZTE, Vodafone, LG, Samsung, HTC sorozatú telefonok illetve Huawei USB és PCMCIA modemek, Huawei telefonok függetlenítését. Csak kitölti az oldalon lévő online megrendelő lapot a készülék adataival és már küldheti is a megrendelést. Minden oldalon a "Rendelés elküldése" elött megtalálja a gyors ügyintézéshez szükséges adatokat, fizetési információkat.

Mert nálunk elsődleges szempont a megrendelő gyors kiszolgálása. Online megrendelését pillanatok alatt elküldheti a választott szolgáltatás oldaláról. Akár 3 órán belül hozzájuthat  készüléke feloldó kódjához! Ez abban az esetben lehetséges ha ön CIB24-es vagy OTP-s bankszámlával rendelkezik. De paypal fizetés is lehetséges. A bankon belüli utalás akár 10 percen belül megérkezhet és már indítjuk is a feloldó kód lekérését.

 

Mert cégünk megbízható alapokra épült és ha problémája akad szívesen állunk rendelkezésére akár telefonon a megadott idő intervallumban vagy emailben.

Mert szolgáltatásunk non-stop elérhető, ebből kivételt képezhet az ünnepnapok és több napos úgynevezett hosszú hétvégék.    ( Csak a banki utalás miatt )

 

 Vitamin-shop

 

 

 

 

Minden érdeklődő és megrendelő, telefonos segítséget kérhet ha valamilyen problémába ütközik a készülék függetlenítése során, vagy csak bővebb infót szeretne szolgáltatásunkról. Ügyfélszolgálatunk elérhető Hétfőtől-Péntekig 9-17 óráig a következő telefonszámon: 06-70-2661500 vagy emailben: info@gsmdoki.com 
 Szöveges segítség a kitöltéshez = ( Mi ez? )

 

   

 

Válasszon típust

Az adatok pontos megadása fontos mert utólagos reklamációt nem fogadunk el!

Csak Magyar T-Mobile hálózatos készülékhez!!!

Mindig győződjön meg róla hogy valóban Magyar T-mobile szolgáltatós a készüléke mert egyéb esetben nem vállalunk felelősséget a lekért feloldó kódra...

Nokia Lumia 530-as készüléknél ha dual simes akkor a SIM1 IMEI számra van szükség.

 

( Mi ez? )

 

Írja be készüléke 15 számjegyű IMEI számát (*#06#) - szóközök nélkül!

( Mi ez? )

 

Kizárólag Magyar T-Mobile hálózatos készülékhez!!!

 Szolgáltatói zár:

 


 Fizetési információk letöltése: Klikk ide

Minden rendelést a pénz beérkezését követően indítunk el.

 

 

Ha nincs beállított levelező programja, akkor ezeket az adatokat emailben küldje el!


 

1. A megadott email címre küldje el a telefon pontos típusát és a 15 számból álló imei számot. Csak Magyar T-Mobile függő telefon!

 2. Fizetési információk letöltése: Klikk ide

3. Az összeg  bankszámlára érkezéstől számított 12-48 órán belül levélben megkapja a telefon Unlock kódját és Freeze kódját.

4. A videók segítenek a pontos és gyors függetlenítésben, nézze végig és kövesse az instrukciókat.


 

 

 

 

 

        Copyright by gsmdoki 2009

Az oldalra jellemző kulcsszavak:

Nokia Lumia T-Mobile Hungary, UNLOCK, FÜGGETLENÍTÉS, ONLINE,  Lumia UNLOCK, Lumia IMEI UNLOCK, Nokia Lumia T-Mobile Hungary IMEI FÜGGETLENÍTÉS, Lumia T-Mobile Hungary ONLINE FÜGGETLENÍTÉS, Lumia ONLINE UNLOCK, Lumia T-Mobile Hungary FÜGGETLENÍTŐ KÓD,

Lumia 610, Lumia 710, Lumia 800, Lumia 900, Lumia 520, Lumia 530, Lumia 620, Lumia 625, Lumia 710, Lumia 820, Lumia 900, Lumia 920, Lumia 925, Lumia 1020, Lumia 1520 függetlenítés.