Samsung express online unlock, függetlenítés Samsung express imei unlock, függetlenítés Samsung express unlock szerver

Köszöntjük az Online Unlocker Hungary weboldalán. Célunk hogy megrendelőink akár otthonukban, kényelmesen, rövid átfutási idővel megoldják Alcatel, Blackberry, Motorola, ZTE, Vodafone, LG, Samsung, HTC sorozatú telefonok illetve Huawei USB és PCMCIA modemek, Huawei telefonok függetlenítését. Csak kitölti az oldalon lévő online megrendelő lapot a készülék adataival és már küldheti is a megrendelést. Minden oldalon a "Rendelés elküldése" elött megtalálja a gyors ügyintézéshez szükséges adatokat, fizetési információkat.

Mert nálunk elsődleges szempont a megrendelő gyors kiszolgálása. Online megrendelését pillanatok alatt elküldheti a választott szolgáltatás oldaláról. Akár 3 órán belül hozzájuthat  készüléke feloldó kódjához! Ez abban az esetben lehetséges ha ön CIB24-es vagy OTP-s bankszámlával rendelkezik. De paypal fizetés is lehetséges. A bankon belüli utalás akár 10 percen belül megérkezhet és már indítjuk is a feloldó kód lekérését.

 

Mert cégünk megbízható alapokra épült és ha problémája akad szívesen állunk rendelkezésére akár telefonon a megadott idő intervallumban vagy emailben.

Mert szolgáltatásunk non-stop elérhető, ebből kivételt képezhet az ünnepnapok és több napos úgynevezett hosszú hétvégék.    ( Csak a banki utalás miatt )

 

 Vitamin-shop

 

 

 

 

Minden érdeklődő és megrendelő, telefonos segítséget kérhet ha valamilyen problémába ütközik a készülék függetlenítése során, vagy csak bővebb infót szeretne szolgáltatásunkról. Ügyfélszolgálatunk elérhető Hétfőtől-Péntekig 9-17 óráig a következő telefonszámon: 06-70-2661500 vagy emailben: info@gsmdoki.com 
 Szöveges segítség a kitöltéshez = ( Mi ez? )

 

   

 

Válasszon típust

Az adatok pontos megadása fontos mert utólagos reklamációt nem fogadunk el!

Csak Magyar T-Mobile hálózatos készülékhez!!!

Mindig győződjön meg róla hogy valóban Magyar T-mobile szolgáltatós a készüléke mert egyéb esetben nem vállalunk felelősséget a lekért feloldó kódra...

 

( Mi ez? )

 

Írja be készüléke 15 számjegyű IMEI számát (*#06#) - szóközök nélkül!

( Mi ez? )

 

Kizárólag Magyar T-Mobile hálózatos készülékhez!!!

 Szolgáltatói zár:

 


 Fizetési információk letöltése: Klikk ide

Minden rendelést a pénz beérkezését követően indítunk el.

 

 

Ha nincs beállított levelező programja, akkor ezeket az adatokat emailben küldje el!


 

1. A megadott email címre küldje el a telefon pontos típusát és a 15 számból álló imei számot. Csak Magyar T-Mobile függő telefon!

 2. Fizetési információk letöltése: Klikk ide

3. Az összeg  bankszámlára érkezéstől számított 12-48 órán belül levélben megkapja a telefon Unlock kódját és Freeze kódját.

4. A videók segítenek a pontos és gyors függetlenítésben, nézze végig és kövesse az instrukciókat.


 

 

 

 

 

        Copyright by gsmdoki 2009

Az oldalra jellemző kulcsszavak:

Nokia SL3 T-Mobile Hungary, UNLOCK, FÜGGETLENÍTÉS, ONLINE, Nokia SL3 UNLOCK, SL3 IMEI UNLOCK, Nokia SL3 T-Mobile Hungary IMEI FÜGGETLENÍTÉS, SL3 T-Mobile Hungary ONLINE FÜGGETLENÍTÉS, SL3 ONLINE UNLOCK, SL3 T-Mobile Hungary FÜGGETLENÍTŐ KÓD,

 

N97, N97 mini, 2700, 2710, 3710, 5230, 5800, 6303c, 6303i, 7230, E52, E72, Nokia 500, Nokia 700, Nokia 100, Nokia 108, Nokia 113,