Samsung express online unlock, függetlenítés Samsung express imei unlock, függetlenítés Samsung express unlock szerver

Köszöntjük az Online Unlocker Hungary weboldalán. Célunk hogy megrendelőink akár otthonukban, kényelmesen, rövid átfutási idővel megoldják Alcatel, Blackberry, Motorola, ZTE, Vodafone, LG, Samsung, HTC sorozatú telefonok illetve Huawei USB és PCMCIA modemek, Huawei telefonok függetlenítését. Csak kitölti az oldalon lévő online megrendelő lapot a készülék adataival és már küldheti is a megrendelést. Minden oldalon a "Rendelés elküldése" elött megtalálja a gyors ügyintézéshez szükséges adatokat, fizetési információkat.

Mert nálunk elsődleges szempont a megrendelő gyors kiszolgálása. Online megrendelését pillanatok alatt elküldheti a választott szolgáltatás oldaláról. Akár 3 órán belül hozzájuthat  készüléke feloldó kódjához! Ez abban az esetben lehetséges ha ön CIB24-es vagy OTP-s bankszámlával rendelkezik. De paypal fizetés is lehetséges. A bankon belüli utalás akár 10 percen belül megérkezhet és már indítjuk is a feloldó kód lekérését.

 

Mert cégünk megbízható alapokra épült és ha problémája akad szívesen állunk rendelkezésére akár telefonon a megadott idő intervallumban vagy emailben.

Mert szolgáltatásunk non-stop elérhető, ebből kivételt képezhet az ünnepnapok és több napos úgynevezett hosszú hétvégék.    ( Csak a banki utalás miatt )

 

 Vitamin-shop

 

 

 

 

Minden érdeklődő és megrendelő, telefonos segítséget kérhet ha valamilyen problémába ütközik a készülék függetlenítése során, vagy csak bővebb infót szeretne szolgáltatásunkról. Ügyfélszolgálatunk elérhető Hétfőtől-Péntekig 9-17 óráig a következő telefonszámon: 06-70-2661500 vagy emailben: info@gsmdoki.com 
 Szöveges segítség a kitöltéshez = ( Mi ez? )

Felhívás! Ha Androidos készüléke van fontos hogy a gyári ROM legyen a készüléken a feloldó kód beíráshoz. Egyéb Custom ROM-mal nem fogja elfogadni vagy beadni a feloldó kódhoz szükséges menüt vagy nem fogadja azt el. Ilyenkor valószínűleg sérül az EFS vagy security rész tehát kóddal nem lesz függetleníthető. Tehát ha nem gyári ROM van a készülékén akkor inkább ne rendelje meg a kódot mert utólag nem fogadunk el reklamációt és nem térítjük vissza az összeget!!!

 

   

 

Válasszon típust

Az adatok pontos megadása fontos mert utólagos reklamációt nem fogadunk el!

Samsung S7, S7 Edge és 2017-es modellek támogatottak!

 

( Mi ez? )

Egységára: 12.000Ft

 

Írja be készüléke 15 számjegyű IMEI számát (*#06#) - szóközök nélkül!

( Mi ez? )

 

 Szolgáltatói zár:

 

FONTOS! A 35568705-el kezdődő szám nem európai modell, ne küldjön megrendelést!


 Fizetési információk letöltése: Klikk ide

Minden rendelést a pénz beérkezését követően indítunk el.

 

 

Ha nincs beállított levelező programja, akkor ezeket az adatokat emailben küldje el!


 

1. A megadott email címre küldje el a telefon pontos típusát és a 15 számból álló imei számot.

 2. Fizetési információk letöltése: Klikk ide

3. Az összeg  bankszámlára érkezéstől számított 12-24 órán belül levélben megkapja a telefon Unlock kódját és Freeze kódját.

4. A videók segítenek a pontos és gyors függetlenítésben, nézze végig és kövesse az instrukciókat.

6. A "Phone Freeze" kód bevitelére itt talál videót!


 

 

 

 

 

        Copyright by gsmdoki 2009

Az oldalra jellemző kulcsszavak:

SAMSUNG, UNLOCK, FÜGGETLENÍTÉS, ONLINE, SAMSUNG UNLOCK, SAMSUNG IMEI UNLOCK, SAMSUNG IMEI FÜGGETLENÍTÉS, SAMSUNG ONLINE FÜGGETLENÍTÉS, SAMSUNG ONLINE UNLOCK, SAMSUNG FÜGGETLENÍTŐ KÓD, SM-N9005 Galaxy Note 3, SM-N900T Note, SM-T311/315, SM-211/215, Samsung Galaxy Camera, Samsung Galaxy Grand 2, Galaxy Core Plus, SM-G350, SM-G3500, Galaxy S5,

SM-N910F Galaxy Note 4, SM-G900F/H, SM-G900T, SM-G900M, Samsung Galaxy S5, SM-G900F, SM-G900H,

SM-A300F, SM-A500F, Galaxy A3, Galaxy A5, G920, G925, G928, G930, G935, S7, S7 Edge, A320, A520,