Sony Xperia online unlock, függetlenítés Sony Xperia imei unlock, függetlenítés Sony Xperia unlock szerver

Köszöntjük az Online Unlocker Hungary weboldalán. Célunk hogy megrendelőink akár otthonukban, kényelmesen, rövid átfutási idővel megoldják Alcatel, Blackberry, Motorola, ZTE, Vodafone, LG, Samsung, HTC sorozatú telefonok illetve Huawei USB és PCMCIA modemek, Huawei telefonok függetlenítését. Csak kitölti az oldalon lévő online megrendelő lapot a készülék adataival és már küldheti is a megrendelést. Minden oldalon a "Rendelés elküldése" elött megtalálja a gyors ügyintézéshez szükséges adatokat, fizetési információkat.

Mert nálunk elsődleges szempont a megrendelő gyors kiszolgálása. Online megrendelését pillanatok alatt elküldheti a választott szolgáltatás oldaláról. Akár 3 órán belül hozzájuthat  készüléke feloldó kódjához! Ez abban az esetben lehetséges ha ön CIB24-es vagy OTP-s bankszámlával rendelkezik. De paypal fizetés is lehetséges. A bankon belüli utalás akár 10 percen belül megérkezhet és már indítjuk is a feloldó kód lekérését.

 

Mert cégünk megbízható alapokra épült és ha problémája akad szívesen állunk rendelkezésére akár telefonon a megadott idő intervallumban vagy emailben.

Mert szolgáltatásunk non-stop elérhető, ebből kivételt képezhet az ünnepnapok és több napos úgynevezett hosszú hétvégék.    ( Csak a banki utalás miatt )

 

 Vitamin-shop

 

 

Minden érdeklődő és megrendelő, telefonos segítséget kérhet ha valamilyen problémába ütközik a készülék függetlenítése során, vagy csak bővebb infót szeretne szolgáltatásunkról. Ügyfélszolgálatunk elérhető Hétfőtől-Péntekig 9-17 óráig a következő telefonszámon: 06-70-2661500 vagy emailben: info@gsmdoki.com 
 Szöveges segítség a kitöltéshez = ( Mi ez? )

Felhívás! Ha Androidos készüléke van fontos hogy a gyári ROM legyen a készüléken a feloldó kód beíráshoz. Egyéb Custom ROM-mal nem fogja elfogadni vagy beadni a feloldó kódhoz szükséges menüt vagy nem fogadja azt el. Ilyenkor valószínűleg sérül az EFS vagy security rész tehát kóddal nem lesz függetleníthető. Tehát ha nem gyári ROM van a készülékén akkor inkább ne rendelje meg a kódot mert utólag nem fogadunk el reklamációt és nem térítjük vissza az összeget!!!

 

A Sony Xperia kódok feldolgozási ideje: 3-5 nap

 

 

Figyelmeztetés!!!!

Rendelés előtt olvassa el a problémák elkerülése végett...

 

Az adatok pontos megadása fontos mert utólagos reklamációt nem fogadunk el!

 

Válasszon típust

 

( Mi ez? )

Egységára: 7.900Ft

 

Írja be készüléke 15 számjegyű IMEI számát (*#06#) - szóközök nélkül!

Imei szám:      ( Mi ez? )

 

 

Jelenlegi szolgáltató:  

 Szolgáltatói zár:

 

Tárcsázóba üsse be *#*#7378423#*#* és válassza a Sim Lock infót:

 Sony Ericsson hálózat zár:

 

Minden Hétfőn és Szerdán 15 óráig leadott és kiegyenlített rendelés ugyanazon héten Szerda/Pénteken visszaérkezik. Tehát a többi napon leadott rendelés is a következő hét Szerdára jön meg. Ezért a rendelés idejét érdemes úgy megválasztani hogy az utalás Hétfő vagy Szerda 15.00-ig beérkezzen.

 

 Fizetési információk letöltése: Klikk ide

Minden rendelést a pénz beérkezését követően indítunk el.

 

Ha nincs beállított levelező programja, akkor ezeket az adatokat emailben küldje el!


 

1. A megadott email címre küldje el a telefon pontos típusát a 15 számból álló imei számot és jelenlegi szolgáltatót.

 2. Fizetési információk letöltése: Klikk ide

3. Az összeg  bankszámlára érkezéstől számított 3-5 napon belül levélben megkapja a készülék feloldó kódját.

 

 

 

 

 

        Copyright by gsmdoki 2009

Az oldalra jellemző kulcsszavak:

Sony Ericsson, UNLOCK, FÜGGETLENÍTÉS, ONLINE FÜGGETLENÍTŐ KÓD, Sony Ericsson ONLINE FÜGGETLENÍTÉS, Sony Ericsson IMEI, Sony Ericsson IMEI UNLOCK, Sony Ericsson IMEI FÜGGETLENÍTÉS, Sony Ericsson FÜGGETLENÍTŐ KÓD, X8, X10, X10 mini, X10 mini pro, Arc, NEO, Play, U1, U5, U8, U10, Aino, Satio, Vivaz, Vivaz pro unlock, Xperia Mini, Xperia Mini Pro, Xperia Ray, TXT,

Sony Xperia S, Xperia Ion unlock, LT26i, LT28i, Xperia J, Xperia U, Xperia P, Xperia S, Xperia T, Xperia V, Xperia Z, Xperia Z1, Xperia Z1 Compact, Xperia Z2,  Xperia Z3, Z4, Z5, Xperia X, XA, online függetlenítés,