Vodafone online unlock, függetlenítés Vodafone imei unlock, függetlenítés Vodafone unlock szerver

Köszöntjük az Online Unlocker Hungary weboldalán. Célunk hogy megrendelőink akár otthonukban, kényelmesen, rövid átfutási idővel megoldják Alcatel, Blackberry, Motorola, ZTE, Vodafone, LG, Samsung, HTC sorozatú telefonok illetve Huawei USB és PCMCIA modemek, Huawei telefonok függetlenítését. Csak kitölti az oldalon lévő online megrendelő lapot a készülék adataival és már küldheti is a megrendelést. Minden oldalon a "Rendelés elküldése" elött megtalálja a gyors ügyintézéshez szükséges adatokat, fizetési információkat.

Mert nálunk elsődleges szempont a megrendelő gyors kiszolgálása. Online megrendelését pillanatok alatt elküldheti a választott szolgáltatás oldaláról. Akár 3 órán belül hozzájuthat  készüléke feloldó kódjához! Ez abban az esetben lehetséges ha ön CIB24-es vagy OTP-s bankszámlával rendelkezik. De paypal fizetés is lehetséges. A bankon belüli utalás akár 10 percen belül megérkezhet és már indítjuk is a feloldó kód lekérését.

 

Mert cégünk megbízható alapokra épült és ha problémája akad szívesen állunk rendelkezésére akár telefonon a megadott idő intervallumban vagy emailben.

Mert szolgáltatásunk non-stop elérhető, ebből kivételt képezhet az ünnepnapok és több napos úgynevezett hosszú hétvégék.    ( Csak a banki utalás miatt )

 

 Vitamin-shop

 

 

 

 

Minden érdeklődő és megrendelő, telefonos segítséget kérhet ha valamilyen problémába ütközik a készülék függetlenítése során, vagy csak bővebb infót szeretne szolgáltatásunkról. Ügyfélszolgálatunk elérhető Hétfőtől-Péntekig 9-17 óráig a következő telefonszámon: 06-70-2661500 vagy emailben: info@gsmdoki.com 
 Szöveges segítség a kitöltéshez = ( Mi ez? )

 

 

 

Válasszon típust

Az adatok pontos megadása fontos mert utólagos reklamációt nem fogadunk el!

 

( Mi ez? )

 

Írja be készüléke 15 számjegyű IMEI számát (*#06#) - szóközök nélkül!

Imei szám:      ( Mi ez? )


 

Provider ID a telefon hátoldalán található, például: 708X-1BVDHU1

  ( Mi ez? )

A lenti képen látható - Ennek hiányában nem tudok kódot küldeni

 

 Fizetési információk letöltése: Klikk ide

Minden rendelést a pénz beérkezését követően indítunk el.

 

Ha nincs beállított levelező programja, akkor ezeket az adatokat emailben küldje el!


 

1. A megadott email címre küldje el a telefon pontos típusát és a 15 számból álló imei számát, Provider ID-t és a jelenlegi szolgáltató nevét.

 2. Fizetési információk letöltése: Klikk ide

3. Az összeg  bankszámlára érkezéstől számított 1-12 órán belül levélben megkapja a készülék feloldó kódját.

 

 

 

 

 

        Copyright by gsmdoki 2009

Az oldalra jellemző kulcsszavak:

Vodafone Smart Mini unlock, Vodafone Smart III függetlenítés, Vodafone, UNLOCK, Vodafone FÜGGETLENÍTÉS,  Vodafone ONLINE FÜGGETLENÍTŐ KÓD, Vodafone UNLOCK, Vodafone FÜGGETLENÍTÉS, Vodafone ONLINE FÜGGETLENÍTÉS, Vodafone IMEI, Vodafone IMEI UNLOCK, Vodafone IMEI FÜGGETLENÍTÉS, Vodafone FÜGGETLENÍTŐ KÓD, Vodafone UNLOCK KÓD, Vodafone 155, Vodafone 252, Vodafone 331, Vodafone 345, Vodafone 351, Vodafone 353, Vodafone 355, Vodafone 455, Vodafone 541, Vodafone 547, Vodafone 845, Vodafone 550, Vodafone 553, Vodafone 555,  Vodafone 575, Vodafone 945, Vodafone 1230, Vodafone 1231 unlock, Vodafone 770, Vodafone V875, Vodafone V975, Vodafone V785, Vodafone Smart Mini unlock, Vodafone Smart III függetlenítés,